ראשי צוות HACCP

קורס ראשי צוות HACCP נוסף יוצא לדרך!
קורס HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) מיועד להכשרת אנשי מקצוע בתחום המזון ומועבר ע"י מרצה בכיר בעל ידע והכרות מעמיקה עם התקן. מטרתו להקנות ידע והבנה מעמיקה בעקרונות ניהול בטיחות המזון ובמערכת לניהול סיכונים.

מטרות הקורס

  • הבנת עקרונות מערכת HACCP וכיצד ליישם אותה בעסק
  • פיתוח מיומנויות לניתוח סיכונים וזיהוי נקודות קריטיות לשליטה (CCPs).
  • הכרת דרישות רגולטוריות הנוגעות לבטיחות מזון.
  • הקניית כלים פרקטיים ומעשיים להובלת תהליכי בטיחות המזון.

קהל יעד

הקורס מיועד לאנשים בתפקידים ניהוליים או מובילי צוותים בתעשיית המזון, כולל מנהלי איכות, אנשי רכש, טכנולוגי מזון ואנשי איכות ובקרה.

הסמכה:

בסיום הקורס ובכפוף לבחינה תעונק למשתתפים תעודת "ראש צוות HACCP" מטעם "דרך המעבדה"

מתכונת הקורס:

אוקטובר 2025 - 30/10

נובמבר 2025 - 06/11

דצמבר 2025 - בקרוב

עלות קורס:

2000 ₪ למשתתף לא כולל מע"מ.

לפרטים נוספים ורישום מוזמנים לפנות במייל: Liati@lab-path.co.il
או בטלפון – 08-8519638, 052-3199955

הבטיחו את מקומכם!