FSSC 22000

FSSC 22000 (Food Safety System Certification) היא מערכת לניהול בטיחות מזון אשר מבוססת על תקן ISO 22000 ומיועדת לתעשיות המזון והאריזה. התקן מהווה מסגרת לניהול סיכונים ושיפור מתמיד של תהליכי הבטיחות בכל שרשרת האספקה של המזון.

יום עיון בנושא זה יאפשר להעמיק את ההבנה על התקן, לחשוף את המשתתפים לתהליכי יישום ולקבל כלים מעשיים לניהול אפקטיבי של מערכת בטיחות המזון בארגונם.

היתרונות של FSSC 22000

  • עמידה בדרישות רגולציה: התקן מוכר על ידי רשויות רגולטוריות ומקנה אמינות לתהליכי הייצור.
  • אחידות גלובלית: חברות שמאמצות את התקן זוכות בהכרה בינלאומית, דבר המקל על ייצוא לשווקים שונים.
  • שיפור תדמית ואמון לקוחות: יישום התקן מספק ראיות למחוייבות לשמירה על בטיחות ואיכות המוצרים.
  • שיפור תהליכים פנימיים: באמצעות בקרה ושיפור מתמיד, המערכת תורמת להפחתת בזבוזים ותקלות.

קהל יעד:

מנהלי איכות או טכנולוגים בתחום מוצרי מזון ואריזות שנמצאים בתהליך הטמעה או שדרוג גירסא בתקן, מנהלים בתחומי המזון והאריזות שרוצים להרחיב את תחום הידע בעולם תקינה ובטיחות מוצר.

הסמכה:

בסיום הקורס ובכפוף לבחינה תוענק למשתתפים תעודת השתתפות  מטעם "דרך המעבדה"

מיקום

אולם קורסים " בית אמיליה" רחובות

מתכונת הקורס:

1 מפגש 8:30-16:30  (סה"כ 8 שעות)

עלות קורס:

1300₪ למשתתף לא כולל מע"מ.