שירותי הייעוץ והליווי שלנו מסייעים לעשרות ארגונים מובילים לגשר על פערים. עם ניסיון של למעלה מארבעה עשורים וצוות טכנולוגים, וטרינרים, ביוטכנולוגים, ודיאטנים - יש לנו היכולת להעניק שירותי ייעוץ חוצי ארגון בנושאי תקינה, רישוי ורגולציה, איכות ובטיחות לאורך שרשרת האספקה, הנדסת איכות הסביבה, ניהול סיכונים ופיתוח מוצר.
ליווי הארגון בכל היבטי הבטחת איכות ובטיחות. החל בליווי במבדקים פנימיים וחיצוניים עד לניהול מערך האיכות של הארגון בהיקפים שונים בהתאם לדרישות הלקוח.
תכנון מטבחים ומפעלי מזון -
מדובר בתהליך מורכב הדורש ניסיון וידע של טכנולוג /מהנדס מזון המבין בתהליכי ייצור נכונים אשר יקלו בהמשך על תהליכי העבודה ויהיו מקובלים ע"י משרד הבריאות.
הצוות שלנו ישמח לסייע לכם:
• ליווי העסק עד לקבלת רישיון יצרן.
• בדיקה התכנות לקבלת רישיון יצרן.
• תכנון פנימי של המפעל.
• תרשימי זרימה.
• כתיבת פרשה טכנית.
• תוכנית העמדת ציוד.
•הטמעת תקני איכות ובטיחות מזון עוד בשלב התכנון הראשוני.
בדיקת התאמת תוצאות בדיקות מעבדה לתקני איכות ישראליים ובינלאומיים על-פי דרישה, וכן המלצות למניעת חריגות.
מטרת ההליך הוא לאתר סיכונים פעלי פוטנציאל ממשי להפוך למפגעים בעלי זיקה לבריאות הציבור. תכנית ניהול סיכונים מתחילה במיפוי הנקודות הקריטיות ולאחר מכך מתבצעת הערכה לעוצמת הנזק הפוטנציאלי ותעדוף הטיפול בהם בהתאם לעוצמה. ניהול הסיכונים מהווה חלק מרכזי בניהול פרויקטים והוא מבוצע לרוב בשלבי כתיבת תכנית העבודה.