דרך המעבדה החברה המובילה מבצעת בקרות איכות ובטיחות מזון עבור מסעדות ומטבחים מבשלים מזה שנים רבות ע”י טכנולוגים וותיקים ובעלי ניסיון רב בתחום. הביקורת מבוצעת על בסיס דוח בקרה שנבנה במיוחד עבור מטבחים מבשלים ומותאם אישית עבור כל לקוח.
הדוח כולל את כל נקודות הבקרה החשובות החל משלב קבלת חומרי גלם, אחסונם, טיפול בתהליך הבישול, טמפרטורת הגשה ושמירת המזון. כמו כן הצוותים שלנו מבצעים הדרכות בטיחות והיגיינה לעובדי המטבח.
בתום הביקורת נאספות דגימות מזון לצורך ביצוע בדיקות מעבדה וקבלת תוצאות. את דוחות הביקורת ניתן לראות במערכת אשר נבנתה במיוחד עבור לקוחותינו ובה ניתן לראות בכל זמן את תוצאות הבדיקות ואת דוחות הביקורת.
מבדק איכות ובטיחות, המבוסס על דרישות תקני המזון הבינלאומיים העדכניים : ISO 9001:2015, BRC7, FSSC, ISO 22000, HACCP ומטרתו לייצר תמונת מצב אודות מערכת האיכות והבטיחות של הספקים שלך. באמצעות שילוב דרישות התקנים השונים עם הידע והניסיון של הסוקרים המוסמכים שלנו, מתקבלת תמונת מצב מהימנה אודות תפקוד מערכת האיכות והבטיחות של הספקים שלך, באופן שיאפשר לך תהליך קבלת החלטות ברור יותר ויסייע לך לשמור על המוניטין שלך. באמצעות הנוכחות הגלובלית של חברת Intertek מציעה דרך המעבדה שירותי מבדק ספקים, גם שאלו נמצאים באזורים המרוחקים ביותר. סניפי Intertek המקומיים ממוקמים באזורים ייצור וסחר מרכזיים ומרוחקים כאחד, ומעניקים לך את היכולת להיות בשליטה מלאה לאורך כל שרשרת האספקה שלך.
מבדק ספקים הוא נדבך משמעותי במערכת לניהול הספקים שלך.
כיצרן או משווק מזון עלייך להיות בטוח שהמתקנים שלך, כמו גם מערכת האיכות והבטיחות שלך עומדים בדרישות התקן. מבדק הכנה לתקן הוא מבדק פנימי שמטרתו לוודא את מוכנותך למבדק התקן הרשמי, ובסופו תתקבלנה רשימת פעולות מתקנות על מנת לוודא מוכנות מלאה לעמידה בדרישות התקן. הסוקרים של דרך המעבדה מוסמכים לביצוע מבדקים פנימיים על-ידי מכון התקנים, והם יסייעו לך להגיע מוכן לקו הזינוק. תקני מזון רלוונטיים לביצוע מבדקים פנימיים : ISO 9001:2015, BRC7, FSSC, ISO 22000, HACCP.
שירותי ייעוץ וליווי טכנולוגי יסייעו לך כתהליך הכנה לעמידה בדרישות התקנים השונים.
מרכזים לוגיסטיים הם נקודת תורפה קריטית בשרשת האספקה.
מבדק סניטציה ותשתיות המיועד לאזורי אחסנת מזון ומבוסס תקני איכות ובטיחות מזון, מספק תמונת מצב עדכנית בכל הנוגע לרמה שבה נקלטים, נשמרים ומופצים מוצרי המזון שלך. במהלך המבדק נסקרות נקודות קריטיות שעלולות להתפתח לכשלים בשרשרת האספקה –
כשלים סניטריים, כשלים תשתיתיים, זיהומים צולבים, כשלי איכות, כשלי אירוז ומידוף וכשלי בקרת אקלים ולחות.
בקרת בטיחות מזון היא כלי הכרחי בתפעול מטבח ברמת תברואה גבוהה. בקרות איכות במטבחים מבשלים הם הדרך שלכם לשמור על בריאות הסועדים וכמובן על שם המותג. מטבחים רבים מסתפקים בבקרות איכות הכוללות מבדקי תברואה בסיסיים, אך לרוב אינם מספקים ולא ניתן לזהות באמצעותם ליקויים המתבצעים בקבלת חומרי הגלם, באחסונם, בתהליכי בישול תקינים וכן בשמירתם עד להגשת המזון לסועד. בנוסף, חשוב מאוד שהאנשים המנהלים את המטבח, הטבחים ואנשי התפעול יעברו הדרכות בטיחות מזון אחת לתקופה.
בחברת דרך המעבדה אנו רואים ערך עליון בשמירת בטיחות מזון לכל אורך השרשרת החל מקבלת חומרי הגלם ועד להגשת המזון לסועדים, לכן אנו מקפידים לבצע את הבקרות ע”י טכנולוגים ומהנדסי מזון בעלי ידע וניסיון רב בכל תהליכי הייצור. אנו דואגים להתאים תוכנית בקרות אישית ותואמת לכל מטבח בהתאם למוצרים אותו הוא מייצר וכן לבנות תוכנית דיגום שנתית והתאמה לדרישות משרד הבריאות.
המומחים שלנו מוכשרים לביצוע מבדקי סניפים הכוללים סקרי לקוח סמוי להבטחת איכות השירות והמוצרים על המדף, ניקיון הסניף, בקרה על מפגעי בטיחות, נהירות השילוט וכדומה. במידת הצורך, נלקחות דגימות המועברות לביצוע אנליזה במעבדותינו המוסמכות.
כמו כן, ניתן לשלב מוצרים משלימים כגון : פיקוח על גהות ובטיחות עובדי הסניף, הנדסת איכות סביבה וניטור נזקי אוויר, ריח ורעש בסניף ובסביבתו. המבדקים ניתנים להתאמה אישית ובסופם מתקבל סיכום תוצאות מפורט שיסייע לך בתהליך קבלת החלטות אסטרטגיות הנוגעות לעסק שלך.
דרך המעבדה – החברה המובילה לביצוע בקרות וליווי בתחום המזוןביצוע בקרות תברואה, ליווי וייעוץ טכנולוגי, ביצוע הדרכות לעובדי המטבח, ליווי בעמידה בדרישות משרד הבריאות.