נאמי איכות, בטיחות ומצויינות במזון

נאמני איכות, בטיחות ומצוינות במזון הם אנשי מקצוע או צוותים המיועדים להבטיח שהמוצרים המיוצרים והמשווקים עומדים בתקנים מחמירים של איכות, בטיחות ועמידה בדרישות חוקיות ורגולטוריות. תפקידם כולל פיקוח, הדרכה, פיתוח תהליכים ובקרה שוטפת כדי לוודא שהמזון שמגיע לצרכן הוא בטוח, איכותי ועומד בציפיות.

קורס נאמני איכות, בטיחות ומצוינות במזון עוסק בסקירה מקצועית שמטרתה להעניק ידע וכלים מעשיים בתחומים של איכות, בטיחות מזון וכן ניהול תהליכים במפעלי מזון ובארגונים העוסקים בייצור, אחסון ושיווק של מוצרי מזון. הקורס נועד להכשיר אנשי מקצוע שיהיו אחראים להבטחת ייצור מזון בטוח ואיכותי, תוך שמירה על סטנדרטים ותקנות מקומיים ובינלאומיים.

מטרות הקורס ונושאים מרכזיים:

  1. הכרות עם תקני איכות ובטיחות מזון: היכרות עם תקנים כגון ISO 22000, HACCP,  GMP, ותקנות מקומיות.
  2. פיתוח מיומנויות לנאמני איכות ובטיחות: למידה על תהליכי בקרת איכות ובקרת סיכונים.
  3. זיהוי וטיפול בסיכונים בתהליכי ייצור מזון.
  4. קידום מצוינות תפעולית: שיפור תהליכים להפחתת עלויות ולהעלאת שביעות רצון הלקוחות.

קהל יעד:

אנשי תעשיית המזון: מנהלי ייצור, אנשי בקרה,אחראיי ועובדי קווי ייצור,
יזמים המעוניינים לפתח עסק בתחום ייצור המזון,אחראי משמרת וכו

הסמכה:

בסיום הקורס ובכפוף לבחינה תוענק למשתתפים תעודת השתתפות  מטעם "דרך המעבדה"

מיקום

אולם קורסים " בית אמיליה" רחובות

מתכונת הקורס:

1 מפגש 8:30-16:30  (סה"כ 8 שעות)

עלות קורס:

1300₪ למשתתף לא כולל מע"מ.