תעשיית המזון היא ללא ספק התעשייה הגדולה והמאתגרת ביותר בארץ ובעולם.
ייצרני המזון מתמודדים עם דרישות רגולציה קפדניות ומחמירות
(שרות המזון – משרד הבריאות) ,עמידה בדרישות לקוח ורצון לשמור על שמו הטוב של המותג.
מפעלים יצרניים ובתי אריזה מחויבים ברישיון יצרן מטעם משרד הבריאות, על מנת להבטיח עמידה בתנאי ייצור נאותים ומתוך דאגה לבריאות הציבור.
מלבד דרישות הרגולטור, מפעלים מעוניינים לשמור על שם המותג שלהם, לפתח מוצרים חדשים וייחודיים, תוך דגש על טעם, שיפור בערכים תזונתיים, תוקף ארוך ככל הניתן ומוצר איכותי על המדף ביחס למתחרים.
טכנולוג מזון בעל ידע וניסיון ייתן מענה לכל הצרכים הנ"ל.
חברת דרך המעבדה הינה החברה הוותיקה והמובילה בתחום הייעוץ לתעשיית המזון ומלווה אלפי לקוחות במגוון תחומים ע"י טכנולוגים ומהנדסי מזון מקצועיים ומנוסים:
- הכנה וליווי לצורך קבלת רישיון יצרן
- הבטחת איכות
- הכנה לתקנים מקומיים ובינלאומיים
- ליווי ומתן מענה למשרד הבריאות, מתן תגובה לדוח ביקורת.
- פיתוח מוצרים חדשים ושיפור מתכונים קיימים
- מבדקים פנימיים
- הדרכות עובדים
אנו משקיעים משאבים רבים הן בבחירת הטכנולוגים שלנו והן בהכשרתם ובליווי צמוד לארוך כל הדרך, הצוותים שלנו עוברים קורסים והשתלמויות על מנת להעשיר את הידע והמקצועיות שלהם במטרה לתת ללקוחותינו את הידע המקיף, המתקדם והמקצועי ביותר בתעשיית המזון, כמו כן הצוותים משתתפים בכנסים בתחום הפודטק והחדשנות,
אנו מאמינים כי ידע הוא משאב חשוב ומסייע ללקוחותינו בניהול עסק מצליח העומד בדרישות הרגולציה תוך כדי הקפדה על איכות ובטיחות מזון ושמירה על שם המותג.
דרך המעבדה שילוב של אנשים וטכנולוגיה.