תכנון מפעלים, מטבחים וקווי ייצור
הקמת מפעל לייצור מזון או אריזת מזון במדינת ישראל דורשת ניסיון רב בתכנון קווי הייצור, תרשימי זרימה, מדורים תואמים את סוג הייצור, מחסנים, מקררים ותנאי עבודה נאותים לעובדים ועמידה בדרישות חוק ורישוי עסקים.
כל עסק העוסק בייצור מזון מחויב בהגשת תוכניות למשרד הבריאות (שרות המזון) לצורך קבלת חוות דעת מקדמית לצורן קבלת רישיון יצרן, החל ממסעדה, מטבח מבשל, קייטרינג, מפעל לאריזת מזון וכל מפעל יצרני אחר.
צוות הטכנולוגים ומהנדסי המזון שלנו מלווים את לקוחותינו בתכנון המפעל עוד מהשלבים הראשונים של בחינת צרכי המפעל והעסק, בדיקת תשתיות והתאמת המבנה לדרישות הייצור ולתנאי משרד הבריאות.
הצוות שלנו תכנן אין ספור מפעלים וקווי ייצור וצבר ניסיון רב במציאת פתרונות בשטחים בעייתיים ובעלי אתגרים מורכבים, וכל זאת מהניסיון הרב שצברו ברצפת הייצור.
צוות הטכנולוגים שלנו יסיעו לכם:
✅ ליווי העסק עד לקבלת רישיון יצרן
✅ בדיקה התכנות לקבלת רישיון יצרן
✅ תכנון פנימי של המפעל
✅ תרשימי זרימה
✅ כתיבת פרשה טכנית
✅ תוכנית העמדת ציוד