ראשי צוות HACCP

קורס ראשי צוות HACCP מיועד להכשרת אנשי מקצוע בתחום המזון, שמטרתו להקנות ידע והבנה מעמיקה בעקרונות ניהול בטיחות המזון והמערכת לניהול סיכונים. הקורס מתמקד במערכת HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points)  שהיא מתודולוגיה לניהול בטיחות מזון ואשר משמשת במגוון תעשיות מזון .

מטרות הקורס

  • הבנת עקרונות מערכת HACCP וכיצד ליישם אותה בעסק
  • פיתוח מיומנויות לניתוח סיכונים וזיהוי נקודות קריטיות לשליטה (CCPs).
  • הכרת דרישות רגולטוריות הנוגעות לבטיחות מזון.
  • הקניית כלים פרקטיים ומעשיים להובלת תהליכי בטיחות המזון.

קהל יעד

הקורס מיועד לאנשים בתפקידים ניהוליים או מובילי צוותים בתעשיית המזון, כולל מנהלי איכות, אנשי רכש, טכנולוגי מזון ואנשי איכות ובקרה.

הסמכה:

בסיום הקורס ובכפוף לבחינה תעונק למשתתפים תעודת "ראש צוות HACCP" מטעם "דרך המעבדה"

מיקום

חדר קורסים " בית אמיליה" רחובות

מתכונת הקורס:

 2 מפגשים במהלך חודש ינואר (תאריכים מדוייקים יפורסמו בהמשך)

8:30-16:30  (סה"כ 16 שעות)

עלות קורס:

2000 ₪ למשתתף לא כולל מע"מ.