אנו מבצעים ניתוח מלא לאימות תווי מזון וסימון תזונתי – החל מבדיקת ההצהרה התזונתית, וכלה בעיצוב ובניסוח, בהתאם לדרישות הרגולציה המחמירה במדינות היעד.
בדיקת תוויות
- בדיקת תווי קיים להתאמה לדרישות התקן בארץ או במדינה היעד
- ניתוח ערכים תזונתיים
כתיבת תוויות
- הערכת המוצר ובחינת הדרישות הרגולטוריות לתווי
- חישוב ערכים תזונתיים
- בניית תוויות חדשות בהתאם לחקיקה, כולל אזכורים בשפה הרלוונטית
ייעוץ תווי
- שדרוג מתכונים והתאמתם לערכים תזונתיים רצויים (הפחתת סוכרים, נתרן וכדומה)
- ייעוץ וליווי בתהליך קבלת תו אגודה לסוכרת ותו "אפשרי בריא" של משרד הבריאות
- בדיקה והכנת תווית למוצרים המיועדים ליצוא בהתאם לדרישות הרגולציה במדינות היעד (תקנות USDA , EU 1169 ועוד)