יום עיון בנושא בקרת איכות וניהול מערכת איכות ובטיחות מזון מתמקד בחשיבות שמירת האיכות והבטיחות בתעשיית המזון. יום עיון בתחום הוא כלי חשוב לשיפור תהליכי ייצור, התעדכנות מקצועית וקבלת כלים מעשיים לשיפור מתמיד.
נושאי הליבה של יום העיון
- ניהול איכות ובטיחות מזון
- סקירה של חשיבות ניהול מערכות איכות.
- השפעת איכות המזון על בריאות הציבור.
- רגולציה וסטנדרטים בינלאומיים כגון ISO 22000, HACCP, FSSC 22000 .
- בקרת איכות בתהליכי ייצור
- תהליכי בקרת איכות חומרי גלם ותוצרת סופית.
- שימוש בכלים וטכנולוגיות לבקרת איכות.
- דוגמאות למקרים של כשלי איכות והשלכותיהם.
- ניהול סיכונים ובטיחות מזון
- זיהוי וניהול סיכונים בתהליכי הייצור והאספקה.
- יישום מערכות HACCP לזיהוי וטיפול בנקודות קריטיות.
קהל יעד:
מנהלי איכות,טכנולוגים ואחראים על בקרת איכות ובטיחות מזון בתעשייה
הסמכה:
בסיום הקורס ובכפוף לבחינה תוענק למשתתפים תעודת השתתפות מטעם "דרך המעבדה"
מיקום:
אולם קורסים " בית אמיליה" רחובות
מתכונת הקורס:
1 מפגש 8:30-16:30 (סה"כ 8 שעות)
עלות קורס:
1300₪ למשתתף לא כולל מע"מ.