הכנה לתקני איכות ובטיחות מזון מקומיים ובינלאומיים:

  • ISO 9001:2015
  • ISO 22000
  • HACCP
  • ISO 22000 FSSC
  • GMP
  • BRC
  • FDA

מפעלי מזון נדרשים ע"י משרד הבריאות או ע"י לקוחותיהם להחזיק בתקני מזון ספציפיים.

מפעל המחזיק תקני בטיחות ואיכות, משפר את יכולת הייצור שלו ומבטיח בסוף התהליך מוצר איכותי ובטוח לצרכן.

הצוותים שלנו בעלי ידע רב וניסיון של שנים רבות, ילוו אתכם בכל תהליך בניית מערכת האיכות, כתיבת הנהלים והטמעת תהליכים וכן ליווי במבדק של חברות ההתעדה, טיפול בפערים ועד לקבלת תעודת ההסמכה.

חברת דרך המעבדה מחזיקה מזה שנים רבות בתקן איכות ISO9001:2015