מבדקים משמשים ככלי להבטחת עמידה בתנאי השווקים הבינלאומיים וכן בדרישות הרגולטור. ביצוע מבדקים על-ידי המומחים שלנו, מאפשר לארגון שלך לאמת את המידע הנחוץ לצורך קבלת החלטות עסקיות הנוגעות לסוגיות איכות ובטיחות התהליכים והמוצרים שלך.

הסוקרים המומחים של דרך המעבדה מעניקים לך את האמצעים להעריך ולשפר את ביצועי הארגון שלך בהשוואה למתודולוגיה וסטנדרטים בינלאומיים או לחלופין, בהתאם ליעדים שהציב הצוות הניהולי של הארגון. המומחים שלנו מוכשרים לביצוע מבדקים ייעודיים לענפים המזון השונים - בארץ ובחו"ל.

ביכולתנו לאמת מוצרים ותהליכים לאורך שרשרת האספקה מול מפרטים, דרישות וסטנדרטים בינלאומיים המעידים על נאותות עסקית. כמו כן, באמצעות הליך מבדק מובנה, ביכולתנו לזהות תרבות איכות ובטיחות ארגונית לאורך שרשרת הערך - החל מחומרי הגלם, דרך הספקים שלך, עובדי התפעול, הייצור והאריזה ועד לשרשרת האחסנה והלוגיסטיקה.

מבדק ספקים

מבדק איכות ובטיחות, המבוסס על דרישות תקני המזון הבינלאומיים העדכניים : ISO 9001:2015, BRC7, FSSC, ISO 22000, HACCP ומטרתו לייצר תמונת מצב אודות מערכת האיכות והבטיחות של הספקים שלך. באמצעות שילוב דרישות התקנים השונים עם הידע והניסיון של הסוקרים המוסמכים שלנו, מתקבלת תמונת מצב מהימנה אודות תפקוד מערכת האיכות והבטיחות של הספקים שלך, באופן שיאפשר לך תהליך קבלת החלטות ברור יותר ויסייע לך לשמור על המוניטין שלך. באמצעות הנוכחות הגלובלית של חברת Intertek מציעה דרך המעבדה שירותי מבדק ספקים, גם שאלו נמצאים באזורים המרוחקים ביותר. סניפי Intertek המקומיים ממוקמים באזורים ייצור וסחר מרכזיים ומרוחקים כאחד, ומעניקים לך את היכולת להיות בשליטה מלאה לאורך כל שרשרת האספקה שלך.

 מבדק ספקים הוא נדבך משמעותי במערכת לניהול הספקים שלך.

מבדק הכנה לתקן

כיצרן או משווק מזון עלייך להיות בטוח שהמתקנים שלך, כמו גם מערכת האיכות והבטיחות שלך עומדים בדרישות התקן. מבדק הכנה לתקן הוא מבדק פנימי שמטרתו לוודא את מוכנותך למבדק התקן הרשמי, ובסופו תתקבלנה רשימת פעולות מתקנות על מנת לוודא מוכנות מלאה לעמידה בדרישות התקן. הסוקרים של דרך המעבדה מוסמכים לביצוע מבדקים פנימיים על-ידי מכון התקנים, והם יסייעו לך להגיע מוכן לקו הזינוק. תקני מזון רלוונטיים לביצוע מבדקים פנימיים : ISO 9001:2015, BRC7, FSSC, ISO 22000, HACCP.

 שירותי ייעוץ וליווי טכנולוגי יסייעו לך כתהליך הכנה לעמידה בדרישות התקנים השונים.

מבדק מרלו"ג

מרכזים לוגיסטיים הם נקודת תורפה קריטית בשרשת האספקה.
מבדק סניטציה ותשתיות המיועד לאזורי אחסנת מזון ומבוסס תקני איכות ובטיחות מזון, מספק תמונת מצב עדכנית בכל הנוגע לרמה שבה נקלטים, נשמרים ומופצים מוצרי המזון שלך. במהלך המבדק נסקרות נקודות קריטיות שעלולות להתפתח לכשלים בשרשרת האספקה –
כשלים סניטריים, כשלים תשתיתיים, זיהומים צולבים, כשלי איכות, כשלי אירוז ומידוף וכשלי בקרת אקלים ולחות.

מבדק סניטציה GCP

אזורים ומתחמים בהם מוכנים מוצרי מזון ומוגשים לציבור רצופים בנקודות בהן יכול משהו להשתבש. מערכת בקרה וניטור היא חיונית עבור עסקי מזון – מלונות, מסעדות, בתי קפה, חברות קייטרינג והסעדה, מתחמי מזון, סופרמרקטים, מרכולים וחנויות נוחות. באימוץ פרקטיקות בינלאומיות, סיכונים שמקורם בבטיחות מזון מנוטרים על מנת שלא יהפכו לכשלים.
היקף מבדק סניטציה מותאם אישית לצרכי העסק שלך, באופן שייתן מענה להיבטים קריטיים בשרשרת – החל מקליטת חומרי הגלם ואחסונם בתנאים הולמים, דרך הכנה ובישול המזון באמצעים נאותים, הבטחת היגיינה אישית של העובדים וכלי העבודה על-ידי נטילת דגימות, בקרה על מערך ההדברה, ניהול פסולת נכון ועד לשלב הגשת המזון, קר או חם כולל בקרה על טמפרטורת ההגשה ונטילת דגימות מזון. כלל הדגימות נשלחות למעבדותינו המוסמכות ועוברות ניתוח ובקרת איכות של סוקר השטח, שמנפיק דו"ח חריגות ועוקב אחר פעולות מתקנות.
ביצוע מבדקי סניטציה באופן שוטף מאפשר לסוקר שלנו להתריע על חריגות ולעקוב אחר ביצוע פעולות מתקנות, ומספק לך כלי לניהול סיכונים בכל הקשור לבטיחות מזון בעסק שלך.

מבדק סניפים

המומחים שלנו מוכשרים לביצוע מבדקי סניפים הכוללים סקרי לקוח סמוי להבטחת איכות השירות והמוצרים על המדף, ניקיון הסניף, בקרה על מפגעי בטיחות, נהירות השילוט וכדומה. במידת הצורך, נלקחות דגימות המועברות לביצוע אנליזה במעבדותינו המוסמכות.
כמו כן, ניתן לשלב מוצרים משלימים כגון : פיקוח על גהות ובטיחות עובדי הסניף, הנדסת איכות סביבה וניטור נזקי אוויר, ריח ורעש בסניף ובסביבתו. המבדקים ניתנים להתאמה אישית ובסופם מתקבל סיכום תוצאות מפורט שיסייע לך בתהליך קבלת החלטות אסטרטגיות הנוגעות לעסק שלך.