שירותי הייעוץ והליווי שלנו מסייעים לעשרות ארגונים מובילים לגשר על פערים. עם ניסיון של למעלה מארבעה עשורים וצוות טכנולוגים, וטרינרים, ביוטכנולוגים, ודיאטנים - יש לנו היכולת להעניק שירותי ייעוץ חוצי ארגון בנושאי תקינה, רישוי ורגולציה, איכות ובטיחות לאורך שרשרת האספקה, הנדסת איכות הסביבה, ניהול סיכונים ופיתוח מוצר.

ליווי טכנולוגי בארגון

ליווי הארגון בכל היבטי הבטחת איכות ובטיחות. החל בליווי במבדקים פנימיים וחיצוניים עד לניהול מערך האיכות של הארגון בהיקפים שונים בהתאם לדרישות הלקוח.

כתיבת תקני איכות ובטיחות

הכנת הארגון למבדק חיצוני בכל ההיבטים – החל מכתיבת נהלים, הוראות עבודה, טפסים, רשומות, הטמעת התקן בארגון, ניהול סקרי הנהלה, דרך ביצוע מבדק פנימי וכן ליווי במבדק החיצוני וכתיבת פעולות מתקנות.

תכנון קווי ייצור

תכנון ושרטוט קווי הייצור בהתאמה לדרישות משרד הבריאות, כתיבת פרשה טכנית, ליווי הארגון בדיון מקדמי ובתהליך האישור מול שירות המזון.

הנדסת איכות סביבה

ייעוץ הנדסי וטכנולוגי על-ידי מהנדסי סביבה מומחים ובעלי ניסיון בהיבטים שונים – טיפול בשפכי תעשייה, התנהלות מול תאגידי המים, ניהול וטיפול בפסולת בדגש על חוק האריזות, ניהול וטיפול בחומרים מסוכנים כולל היתר רעלים, סיוע בכתיבת תיק מפעל/תיק שטח וכן בהיתרים סביבתיים.

חוות דעת מומחה

בדיקת התאמת תוצאות בדיקות מעבדה לתקני איכות ישראליים ובינלאומיים על-פי דרישה, וכן המלצות למניעת חריגות.

ניתוח סיכונים

מטרת ההליך הוא לאתר סיכונים פעלי פוטנציאל ממשי להפוך למפגעים בעלי זיקה לבריאות הציבור. תכנית ניהול סיכונים מתחילה במיפוי הנקודות הקריטיות ולאחר מכך מתבצעת הערכה לעוצמת הנזק הפוטנציאלי ותעדוף הטיפול בהם בהתאם לעוצמה. ניהול הסיכונים מהווה חלק מרכזי בניהול פרויקטים והוא מבוצע לרוב בשלבי כתיבת תכנית העבודה.

ייעוץ תזונתי

ליווי הארגון על-ידי דיאטנית קלינית בכל הנוגע לקביעת הרכב תפריטים ומתכונים. בין היתר נבצע חישוב גודל מנה, חישוב ערכים תזונתיים, בדיקת הרכב מנות וכן המלצות וייעוץ בנושאי תזונה כלליים.